Wouter 10 jaar: meevliegen!

Vluchtnummer 359

Wouter, mijn middelste neefje, is op 5 januari 10 jaar geworden. Als een van mijn neefjes die gedenkwaardige leeftijd bereikt dan mag hij mee vliegen met oom Sietse. Wouter had nogal pech, het seizoen waarin hij jarig is, is in het algemeen geen goede vliegtijd en dit jaar was het wel erg lang een niet-vliegen seizoen. Toen het eindelijk zou gaan gebeuren was er plotseling een aswolk.

Na de aswolk gingen Vincent en ik op vakantie, en duurde het nog langer voordat Wouter mee kon vliegen, maar uiteindelijk lukte het dan vandaag, 22 mei.
Na een uitgebreide briefing in het clubhuis van vliegclub Hilversum gaan we naar het vliegtuig, trekken hem uit de hangaar, controleren het vliegtuig, gaan tanken en uiteindelijk de lucht in! De route gaat eerst langs het academisch ziekenhuis van Utrecht waar mama staat te zwaaien, dan langs mijn appartement en vervolgens naar Houten waar Wouter woont. Vervolgens naar Papendorp waar papa werkt en via een omweg naar Pampus, dan via het water naar de A27 (Stichtse brug) en terug naar Hilversum. Wouter heeft een groot deel van de vlucht zelf aan de yoke gezeten.

Hieronder staat de gevlogen route; het is een Google Maps pagina, je kunt inzoomen, uitzoomen en verplaatsen.


View Larger Map

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *