Met neefjes naar Hellendoorn en handbal

Eindelijk na lange tijd zijn Maarten (11), Wouter (10) en Casper (7) weer eens op bezoek, en wel twee nachten; pa en ma zijn een lang weekeinde samen op stap.
We volgen zo’n beetje het standaard stramien – eerste avond MacDonalds en en daarna beginnen met een film. De film is nu eens geen Harry Potter, maar deel I van Star Wars; ze vonden het geweldig en omdat er zes films zijn zullen ze nog wel eens terug moeten komen.
De tweede dag verder met de film en een aktiviteit – op het laatste moment had Vincent Avonturenpark Hellendoorn bedacht. Het was er onverwacht rustig, ondanks het prachtige weer.
Aan het eind van de dag de film afmaken en eten koken voor de jongens; bijtijds naar bed want zondagochtend moeten ze handballen.

Vandaag, zondag, dus vroeg op want Casper moet om 9:30 in Amersfoort zijn handbalwedstrijd spelen, en je wordt een half uur van tevoren verwacht. Helaas verliezen ze met 11-6, ondanks dat ze de wedstrijd met voorsprong begonnnen.
Om twaalf uur spelen Maarten en Wouter hun wedstrijd – en die gaat met meer succes: 19-10 gewonnen!
Nu nog iets voor de zondagmiddag bedenken; dat wordt dus de Dom beklimmen – 465 treden omhoog naar 95 meter boven de grond. Ik woon al vijf jaar in Utrecht en was er nog nooit op geweest – blij dat ik het gedaan heb, de toren is indrukwekkend van binnen, en het uitzicht bovenop is prachtig.

Alle foto’s vind je op mijn fotosite.

View photos at SmugMug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *