Vliegen: Met sporttrainer Jack

Vluchtnummer 351

Jack is mijn personal trainer bij Fitness First en ik had hem uitgenodigd een keer mee te gaan vliegen. Dat wilde hij wel en vandaag is het er dan van gekomen, zo rond elf uur waren we op het vliegveld.
Het plan was: opstijgen – rondje boven Hedel – landen+koffie+opstijgen op Seppe – aerobatics bij de Leusder hei – terug naar Hilversum. Maar het liep iets anders, het waaide erg hard vanuit het zuiden en er was regen op komst vanuit het zuidwesten. Eenmaal aangekomen boven Hedel liepen we al aardig achter op schema zodat we Seppe maar geschrapt hebben en in plaats daarvan Den Bosch van boven bekeken hebben.

Door de vele rondjes her en der kreeg Jack toch wat last van zijn maag, het leek dan ook slim om het onderdeel aerobatics ook maar over te slaan. Wel heeft Jack zelf een flink stuk gevlogen en dat gaat hem goed af.

We gaan nog een keer aerobatics doen; dan gelijk na het opstijgen, ik denk dat het dan wel gaat lukken.

Een gedachte over “Vliegen: Met sporttrainer Jack

Reacties zijn gesloten.