Vliegen: Budel / Midden Zeeland

Vluchtnummer 347
Vluchtnummer 348
Vluchtnummer 349
Het is prachtig weer, en Vincent en ik hebben vanmiddag de kist gereserveerd voor een vliegtochtje door Zuid-Nederland. We stijgen rond half drie op vanaf Hilversum en vliegen in bijna een uur naar Budel. Budel ligt ten zuiden van Eindhoven, tegen de belgische grens aan.
Na een ijsje stijgen we weer op en vliegen naar Midden-Zeeland, een veld bij Goes. We vliegen niet in een directe lijn omdat je dan over Belgisch grondgebied komt; dat mag wel als je een vliegplan ingediend hebt, maar dat hadden we niet dus vliegen we iets naar het noorden daarna linksaf naar Midden-Zeeland. Ook nu bijna een uur vliegen.
De bittergarnituur op het terras gaat er prima in en al snel hangen we weer richting Hilversum. Even over de A2 vliegen om te kijken wat de vorderingen zijn met de verbreding en de tunnel – altijd leuk om te zien. Ook hier doen we weer bijna een uur over.

Dit soort dagen smaakt naar meer!