De Byrds zingen in Antwerpen

Vincent is als bas betrokken bij vier verschillende koren en een daarvan is het koor Byrds. Het koor zingt een aantal keren per jaar, meestal ter opluistering van een kerkdienst op zondagochtenden; dit keer is er een voorstelling in Antwerpen.

Vincent en ik maakten er een avondje en dagje uit van; gister eind van de dag zijn we al in Antwerpen aangekomen en hebben heerlijk gegeten in een erg moeilijk vindbaar steegje. Je zit in een heel smal straatje aan een klein tafeltje, en krijgt een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Helemaal goed.

Vandaag wilde ik wat wandelen in Antwerpen en foto’s maken van de stad, maar dat werd niks: regen. Dus maar wat foto’s in de kerk gemaakt.
De ontvangst in de kerk was erg hartelijk, we kregen vanalles aangeboden. Tijdens de dienst was iedereen heel serieus en statig, maar na de dienst mochten we weer mee naar een achterkamertje waar nagepraat werd. De voorgangers waren weer zeer vriendelijk en we kregen allerlei drankjes aangeboden; nee, daar was nog wat te vroeg voor.