Sneak Preview: Mammoth

Mammoth draait om het leven van het succesvolle New Yorkse stel Leo en Ellen, hun 8 jaar oude dochter Jackie en hun Filippijnse oppas Gloria. Leo is oprichter van een grote website en leeft in de snelle wereld van geld en belangrijke beslissingen. Ellen werkt op de spoedeisende afdeling van een ziekenhuis als chirurg en heeft het redden van levens tot haar levensdoel gesteld. De dochter brengt haar tijd merendeels door met de oppas. En die situatie zint Ellen en Leo niet meer. Wanneer Leo voor zijn werk op reis is, beseft hij dat hij zijn leven wil veranderen. Een reeks onverwacht intense en dramatische gebeurtenissen volgen elkaar op in het leven van Leo en Ellen, maar ook Gloria en Jackie blijven niet gespaard.

Ik vond Mammoth maar niks; in het begin ben je nog wel benieuwd waar dit naar toe gaat, maar het is een grote teleurstelling als de film uiteindelijk nergens naar toe leidt.