Even naar Brussel

Vincent zit in een aantal homo-organisaties en moet dan ook regelmatig naar vergaderingen van die organisaties. Dit weekeinde was er een vergadering in Brussel; vrijdag ging Vincent er al naar toe, gister ben ik hem achterna gereden.

Gisteravond zijn ze met de vergaderclub en enige aanhang wezen uit eten. Het was een beetje spannend, gisteravond zou de stad donker gemaakt worden, dit in het kader van het milieu en energiebesparing. Zouden we het restaurant kunnen vinden?
Maar er gebeurde niks, er ging geen lampje uit.

Vandaag hebben we wat rondgelopen in de stad (we hebben ons in kunnen houden: geen chocolade gekocht!) en zijn we nog even de sauna ingedoken.
Op de terugweg naar huis zijn we Gorinchem in gereden om een hapje te eten. Ik heb negen jaar in Gorinchem gewoond, leuk om even terug te zijn. We waren in restaurant Peer, een grappige eetgelegenheid waar de koks en de bediening bestaat uit jonge mensen. De kaart is prima, het eten smaakt goed en de sfeer is gezellig.