Kroegentocht in Rotterdam

Vele jaren geleden, nog van voor internet, heb ik Bram via bulletin boards leren kennen. Bulletin boards waren computers met gespecialiseerde software waar je met een modem en telefoonlijn kon inbellen, en software kon vinden. Later kwamen bulletin boards waarmee je berichten kon uitwisselen (nu e-mail) en later zelfs met meerdere mensen tegelijk kon inbellen en kon chatten (nu o.a. MSN).
Op geen gegeven moment raakten we elkaar kwijt, en vonden we elkaar vele jaren later weer op internet, en sindsdien hebben we weer veel contact.

Bram woont nu in Rotterdam; ik ben een avondje op bezoek geweest en na een heerlijke maaltijd van Bram zijn we Rotterdam ingetrokken om iets van het nachtleven mee te krijgen.
We begonnen bij Loge ’90; vervolgens naar Lef gevolgd door De Regenboog. De laatste was afgeladen, het is een hele smalle bar en er was bijna geen doorkomen aan. Wel gezellig.
Als laatste gingen we naar KeerWeer; dat is duidelijk een eindpunt voor de stappers. Veel mensen, die ik eerder op de avond in andere kroegen zag, doken op in KeerWeer; erg grappig.

Een geslaagde avond, voor herhaling vatbaar.