Reno Air Races: Dag 2

Om negen uur naar bed gisteravond, vanochtend om negen uur wakker; heerlijk 12 uur geslapen. Niet dat dat de bedoeling was, ik had de wekker gezet op 8 uur, tenminste dat dacht ik. Om negen uur werd ik door de schoonmaakster wakker gemaakt, de wekker bleek op 20:00 uur te staan. Nou ja, het zij zo.
Vandaag gaan we op naar de stad Reno; de af te leggen afstand is 390 kilometer en volgens de TomTom van Marcel gaat dat iets meer dan 4 uur duren. Ik mag niet autorijden, ben helaas mijn rijbewijs vergeten. De start van de rit gaat over de Golden Gate Brigde, maar helaas hangt die in een dikke mist; ergens halverwege eten we even op zijn amerikaans bij de Burger King en rond vier uur zijn we ter plekke.
We hebben grote stukken zonder TomTom gereden, er kwam geen stroom uit de sigaretaansteker; misschien een zekering kapot.

Na aankomst zijn we nog even naar het vliegveld van Reno gereden waar de dag eigenlijk al voorbij was. Het leuke was wel dat je nu overal gratis naar binnen kon, en zelfs bij vliegtuigen kon komen die anders alleen vanaf grotere afstand te zien zijn.