Roze zaterdag 2008 – Tiel

Elk jaar gaan we naar de Roze Zaterdag, mede omdat Vincent in het bestuur zit van Roze Zaterdagen Nederland. We gaan dan al op vrijdagavond naar de stad en blijven tot zondagochtend.
Op de vrijdagavond werd door Roze Zaterdagen Nederland in een persconferentie bekend gemaakt welke stad over 2 jaar de Roze Zaterdag mag organiseren; in 2010 is het in Amersfoort! Volgend jaar is het in Den Haag.

Op vrijdagavond was het niet al te druk op het plein in het centrum ondanks dat DJ Jochen Miller uitstekende muziek stond te draaien; het weer werkte ook niet echt mee en bovendien viel ook nog de stroom even uit.
Op zaterdag was het wel veel drukker, zoals gebruikelijk met veel artiesten op verschillende podia. Zaterdagavond kwam zelfs Bearforce1 langs voor een optreden. De avond werd afgesloten door They Want You, een soort Village People – een leuke afsluiting van de Roze Zaterdag!