Sneak Preview: Be Kind, Rewind

Jerry woont naast een elektriciteitscentrale in New Jersey. Zijn beste vriend Mike woont en werkt aan de overkant van de straat in een videotheek. Jerry is ervan overtuigd dat zijn hoofdpijnen worden veroorzaakt door de elektriciteitscentrale, en hij besteedt veel tijd aan plannen om de centrale te saboteren.
De uitvoering van deze plannen leidt er toe dat pechvogel Jerry gemagnetiseerd wordt, en daardoor op een ochtend onbedoeld alle videobanden in Mike’s winkel wist. Om te voorkomen dat Mike’s baas hierachter komt, besluiten de vrienden de films opnieuw op te nemen. Tot ieders verbazing worden de rammelige maar hilarische films een groot succes, en de twee vrienden wereldberoemd in hun eigen buurt.

Ik heb me heerlijk vermaakt met de film Be Kind, Rewind – het is vooral leuk als je de films kent die ze opnieuw nemen. Ik kende ze niet allemaal, maar degene die ik kende (zoals Ghost Busters) vond ik erg grappig nagespeeld.