Sneak Preview: El Orfanato

Laura heeft de gelukkigste jaren van haar jeugd doorgebracht in een weeshuis samen met kinderen die zij beschouwde als haar eigen broertjes en zusjes. Dertig jaar later keert ze samen met haar man, Carlos, en hun 7-jarige zoon Simon terug met de droom om het weeshuis te heropenen als een huis voor gehandicapte kinderen.Het weeshuis en de mysterieuze omgeving prikkelen de verbeelding van de kleine Simon, waardoor hij helemaal op gaat in een web van verhalen en niet zulke onschuldige spelletjes. Carlos wil niets hebben van de ‘spelletjes’ van Simon en denkt dat hij slechts om aandacht vraagt. Maar Laura laat zich meeslepen in het universum van Simon en komt erachter dat in het weeshuis een zorgvuldig bewaard geheim schuil gaat.

El Orfanato is een spaanse film waar ik eerst van dacht, o God, is dit wel wat voor mij, maar de film blijkt uiteindelijk een hardstikke leuk te zijn Aanrader!