Sneak Preview: See you in Vegas

Hans Klok is illusionist, de snelste van de wereld. Al vanaf zijn zesde jaar weet hij dat hij wereldberoemd wil worden en sluit hij ieder optreden af met de woorden: “See you in Vegas!”. Maar wereldberoemd worden als goochelaar lukt niet zomaar. Daar is geld voor nodig, veel geld en invloedrijke connecties.
See you in Vegas volgt Hans Klok in de drie jaar waarin hij van lokale bekendheid in Nederland de stap maakt naar het wereldpodium. Hij tekent een contract met de firma Stage Entertainment van Joop van den Ende en geeft zijn familiebedrijf op. Alles moet wijken voor die ene droom. Dit maakt het soms lastig om daarbij trouw te blijven aan zijn naasten.

Ik vond het wel een aardige film, inclusief veel onbedoeld grappige momenten zoals de scene waarin Hans Klot bij zijn moeder thuis chinees zit te eten en met een zielig gezicht vertelt dat ‘zeven dagen in de week werken niet te combineren valt met zijn uitgaansleven’… De hele bios in een deuk.