Concert: The Gents

Gisteravond zijn Peter en Geert-Jan langs gekomen om te eten, drinken, overnachten en vandaag mee te gaan naar een concert van The Gents in Vredenburg hier in Utrecht. The Gents bestaat uit een 18-tal zangers die vandaag allemaal Duitse klassieke liedjes zongen.
Het is niet echt mijn genre (wel van Vincent, Peter en Geert-jan die zelf ook zingen danwel gezongen hebben), maar het was toch mooi om mee te maken; de heren van The Gents kunnen uitstekend zingen.

Het was voor mij de eerste keer in Vredenburg, en misschien ook wel de laatste keer want Vredenburg gaat verdwijnen zodra de grootse plannen voor het station en Hoog Catharijne in Utrecht van start gaan.
De zaal is een mengeling van beton, hout en rode bekleding van de stoelen. Het ziet er in eerste instantie wel grappig uit, maar als je wat langer rond kijkt is er toch wel veel beton, en is het hout aan renovatie toe. Met de akoestiek is in ieder geval niks mis – het klonk prachtig.