KvK Startersdag

Vincent en ik zijn dus net begonnen met ons bedrijf SVVL; de Kamer van Koophandel organiseerde vandaag een startersdag, en het leek ons een goed plan daar eens te gaan kijken en nog wat dingen op te steken.

Het opsteken viel een beetje tegen, we hoopten een en ander over belastingen enzo te weten te komen, maar dat is niet echt gelukt.
Wel hebben we het verhaal van Ijs en Zopie gehoord; een van de eigenaren vertelde over hun zaak in de Twijnstraat (het hele jaar door geopend en ijs in de verkoop). Het was wel leuk om te horen hoe zij gestart zijn, en met wel doel.

Op het prikbord waar starters starters zoeken hebben we nog een paar interessante dingen gezien en het email adres van opgeschreven. Achteraf hebben we daar geen werk uit gekregen.

Ondertussen gaan de zaken goed – werk zat voor de avonduren!