Sneak Preview: Eight below

Tot een half uur voor het begin was het spannend of er wel een film zou zijn! De film die ze hadden willen draaien moest uit Haarlem komen, maar was verdwenen. Dus moest voor vanavond met spoed een alternatief gezocht worden; er waren uiteindelijk zelfs 2 films aanwezig waar het publiek een keuze uit mocht maken.
Het werd dus Eight Below, een film die zich afspeelt op Antarctica en gebaseerd op waar gebeurde feiten.

Helaas had ik de film al op tv gezien ondanks dat de film in Nederland nog niet uit is; ik denk dat ik hem op een buitenlandse zender gezien heb.

Het verhaal is erg onwaarschijnlijk, ondanks dat er iets van waarheid in moet zitten. Het publiek in de bioscoop bestaat uit veel studenten, en het is erg grappig om te zien hoe die reageren op die onwaarschijnlijkheden 🙂

Niet echt een hoogvlieger, deze film; wel mooie plaatjes van Antarctica.