Vliegen: Aeorbatics les 2

Vluchtnummer 262

De tweede aerobatics les alweer – en Sebo, de instructeur, is erg tevreden over mijn vorderingen.
Dit keer hebben we weer steile bochten gedaan, en een paar barrel rolls. Verder mocht ik 2x een looping doen; erg bijzonder dat je zomaar achterover over de kop gaat. Het moeilijke is dat je op het juiste moment de juiste handelingen moet doen om er een mooie ronde looping van te maken. Zo niet dat wordt het een erg rare cirkel…

Verder heeft Sebo nog wat rare dingen laten zien – een gewone spin, een spin met het gas erop, en een spin in het horizontale vlak. Erg indrukwekkend allemaal!

Volgens mij vindt Sebo het ook wel leuk met mij – ik kan overal goed tegen, en dat spoort hem aan om mij allerlei gekke dingen te laten zien. Een aantal van die figuren ga ikwellicht zelf nog een keer leren.