Dolfinarium

Mijn neefjes Maarten, Wouter en Casper wilden graag weer eens bij ons komen logeren; voor Casper was het de eerste keer.
Gister was het zover, ik heb ze eind van de dag opgehaald uit Houten, en vervolgens gelijk door naar het station om Vincent op te halen. En natuurlijk naar McDonalds in Hoog Catherijne. Het had niet veel later moeten worden – alles ging dicht om 7 uur ’s avonds in verband met dodenherdenking.

Vandaag zijn we dus naar het Dolfinarium in Harderwijk geweest; dat hadden de jongens nog nooit gezien. Het weer werkte geweldig mee, zon en warm. We hebben enkele prachtige voorstellingen gezien (klik maar eens op de foto links van deze tekst), maar de jongens hadden het zwaar toen we het terrein gingen verkennen.
We besloten wat eerder dan gepland weer huiswaarts te gaan, en prompt vielen ze alledrie in slaap in de auto…