Tiesto in Gelredome

Vorig jaar was ik al bij het eerste DJ concert van de wereld geweest, het concert van Tiesto in de Gelredome.
Dit jaar waren er 2 concerten van Tiesto, zaterdagavond was mijn avond met Vincent, Herman en Harry; ik heb me uitstekend vermaakt, het was wat minder vernieuwend dan vorig jaar (dat was dan ook de eerste in zijn soort), maar desondanks hardstikke leuk. Bovendien hadden we het geluk dat de zomertijd ophield, en dat de nacht dus een uur langer duurde.

HET vernieuwende element was de 3D-flim als voorprogramma waar Tiesto zelf ook in mee deed – met de gebruikelijke 3D grappen als de hand het publiek insteken, en voorover buigen het publiek in.

Tiesto draaide veel voor mij onbekende platen, vorig jaar speelde hij veel meer van zijn eigen grote hits. Uiteraard wel platen in de stijl van Tiesto.

Het laatste uur was een speciaal uur: omdat de zomertijd afgelopen was hadden we dus een uur extra. Dit uur heeft Tiesto gevuld met platen die aangevraagd waren via zijn website. Allemaal bekende nummers dus – maar niet de grootste hits van hem wat ik eigenlijk wel een beetje verwacht had.

En nu op naar Innercity!