Naar de Efteling

Vandaag zijn Vincent en ik met mijn 2 oudste neefjes Maarten en Wouter naar de Efteling geweest. Ondanks de regen onderweg naar de Efteling was het een schitterende dag; veel zon en lekker warm.

Het feest begon gisteravond al – eten bij McDonalds, en een nachtje bij oom Sietse slapen! Vanochtend dus met de bus naar de Efteling, georganiseerd door het werk van mijn zus Janna.
Eerst zijn we door het sprookjesbos gewandeld, en vervolgens op de stoomtrein gestapt richting de python. De python is nog een beetje te eng voor de jongens, dus toen maar de Pegasus genomen, de houten achtbaan. Tijdens de rit hoorde ik de jongens schreeuwen, en ik dacht dat het misschien wel wat te wild voor ze was. Maar toen we uitstapten riepen ze in koor “Nog een keer!”.
Na nog wat attracties op naar de botentocht (even lekker uitrusten) en naar de vogolrock. Dat hebben we ook gedaan, maar daar kregen we niet te horen ‘nog een keer’ – de achtbaan in het donker was net iets te eng.

Toen werd het tijd voor een ijsje, en naar de slakken-monorail. Het werd al wat later in de middag, dus op naar een restaurant voor het avondeten zodat we om 5 uur weer bij de bus konden zijn.

We hebben veel dingen gedaan en gezien, maar lang niet alles.
Dus ooit gaan we nog een keer terug!

In het fotoalbum vind je foto’s van het dagje efteling en zie je wat we allemaal meegemaakt hebben.