Sneak Preview: La Venus a la fourrure

venusinfurNa een hele dag audities voor zijn theaterspel, bevindt Thomas zich alleen in een Parijs theater met weinig hoop om een geschikte actrice te vinden. Niemand heeft de kwaliteiten om de hoofdrol te spelen. Wanneer hij op het punt staat om te vertrekken, komt Vandra binnen. Vandra belichaamt alles wat Thomas haat. Ze is vulgair, hersenloos en doet er alles aan om de rol te bemachtigen. De sceptische Thomas geeft haar toch een kans en is verbaasd als Vandra letterlijk een metamorfose ondergaat. Wanneer de auditie voortduurt, verdubbelt de intensiteit en wordt de aantrekkingskracht van Thomas een obsessie.

De film ‘La Venus a la fourrure’ krijgt een 4, saai en zeer slaapverwekkend – letterlijk. Vincent geeft een zesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *