Sneak Preview: Safety Not Guaranteed

safetynotguaranteedAls er een bizarre advertentie in de krant opduikt met de oproep ‘man zoekt partner voor reis terug in de tijd’ gaan drie jonge journalisten op onderzoek uit. In deze eigenzinnige romantische komedie, van de producenten van Little Miss Sunshine, laat de excentrieke Kenneth de jonge journalisten inzien dat het leven niet alleen draait om uiterlijk. Is Kenneth een gek met een goed hart? Of heeft hij echt een manier gevonden om terug in de tijd te reizen? Wat voor Darius, Jeff en Arnau begint als een vrijblijvende roadtrip, eindigt in een meeslepende zoektocht naar de waarheid, elkaar en vooral zichzelf.

De film Safety Not Guaranteed is leuk en onderhoudend. Is hij nou gek, een tijdreizer of niet? Een 7. Vincent was er niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *