Photo Walk Utrecht 2013

Een tijdje geleden werd ik door Raymond van der Werf erop geattendeerd dat er een zogenaamde photo walk in Utrecht plaats zou vinden – of ik het leuk zou vinden om mee te gaan.
De laatste tijd ben ik niet meer zo actief bezig met fotografie – dat wil zeggen ik maak regelmatig foto’s met mijn iPhone, maar in veel mindere mate met mijn Sony apparatuur. Dit lijkt mij een goede gelegenheid om de Sony weer eens ter hand te nemen, en weer bezig te zijn met fotografie.

Ik heb nog een paar bekenden opgetrommeld, en zo stonden we vandaag,  een extreem koude zondag 24 maart, met een man/vrouw of 12 op de verzamelplek op Centraal Station Utrecht (klik op de foto hiernaast). De tocht was georganiseerd door Nicola, hij had een wandelroute door Utrecht uitgezet. Hij is niet echt bekend in Utrecht en vroeg aan mij of ik nog leuke plekjes wist; uiteindelijk hebben we bijna niks van de uitgezette route gelopen, maar dat geeft niet – als je maar mooie plaatjes kan schieten.

Hieronder mijn bijdrage; foto’s van anderen kun je vinden op https://plus.google.com/events/cot569bjl24tjm3ibbdk484ess8 – je ziet dan ook dat ik nog wel wat kan leren!

Bij de volgende photo walk wil ik er wel weer bij zijn – leuk om te zien hoe anderen met fotografie bezig zijn, en leuk om op deze manier inspiratie op te doen!

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=28904167_RB2r8D&format=rss200″ title=”Photo%20Walk%20Utrecht%202013″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”L”]