Sneak Preview: Zero Dark Thirty

Na de met 6 OscarsĀ® bekroonde film The Hurt Locker komt regisseur Kathryn Bigelow met een nieuwe, spannende thriller: Zero Dark Thirty. De film vertelt het verhaal van de klopjacht op Osama Bin Laden, de man achter de grootste terroristische aanval ter wereld. Alle geheime diensten van Amerika zijn op zoek naar de meest beruchte terrorist ter wereld en falen hem te vinden. Het is uiteindelijk de intelligentie en opmerkzaamheid van 1 vrouw die ervoor gezorgd heeft dat Osama in handen valt van de Navy SEALS. Het gerucht doet de ronde dat scenarist Mark Boal kon beschikken over de geheime tapes (uit de zwarte doos van de gecrashte helikopter) van de operatie. Dit zorgde voor heel wat ophef binnen de US Secret Service.

De film Zero Black Thirty krijgt een 8. Boeiend, spannend en indrukwekkend ook al ken je precies de afloop. Vincent geeft ook een 8. Kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *