Sneak Preview: Seven Psychopaths

Marty wordt door zijn beste vriend Billy, een werkloze acteur en parttime dognapper, meegesleurd in de criminele onderwereld van Los Angeles. Op het moment dat Billy en zijn handlanger Hans de schattige Shih Tzu van gangster Charlie ontvoeren, blijkt dat er met Charlie niet te spotten valt. Hij is onvoorspelbaar, extreem gewelddadig en volkomen bereid om de dognapper van zijn hondje te doden. Tot overmaat van ramp krijgen Marty en Billy ook nog eens onverwacht bezoek van psycho Zachariah (Tom Waits) – en zijn witte konijn. Marty heeft uiteindelijk genoeg inspiratie voor zijn script, maar of hij het nog na kan vertellen.

Seven Psychopaths krijgt een acht, heerlijke bizarre bloederige film. Vincent geeft een 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *