Sneak Preview: God Bless America

In deze genadeloze zwarte komedie heeft veertiger Frank (Joel Murray) het helemaal gehad met zijn land. De neerwaartse spiraal van de Amerikaanse cultuur heeft wat hem betreft, het dieptepunt bereikt. Gedesillusioneerd door zijn scheiding, slecht nieuws van de dokter en recente ontslag zit hij thuis; gevangen tussen asociale buren en inhoudsloze TV. De eindeloze beelden van verwende rijkeluismeisjes, homohatende conservatieven en krijsende modelletjes brengt Frank er bijna toe er een eind aan te maken. In plaats daarvan besluit hij de domste, wreedste, meest intolerante mensen met zich mee de afgrond in te sleuren. Zijn eerste prooi is een onuitstaanbaar grietje uit My Super Sweet 16. Klasgenoot Roxy (Tara Lynne Barr) is getuige van zijn actie en is direct fan van zijn missie. Ze sluit zich bij hem aan op een bizarre tocht om Amerika te zuiveren van de meest hufterige landgenoten.

De film God Bless America krijgt een 5, ben nogal in slaap gevallen. Vincent geeft een 6.