Sneak Preview: Extremely Loud And Incredibly Close

Extremely Loud & Incredibly Close vertelt het verhaal van een jongen die na een tragisch verlies de helende kracht van zelfontdekking ervaart. De elfjarige Oskar Schell is een bijzonder kind: amateur uitvinder, Francofiel en pacifist. Na het vinden van een mysterieuze sleutel, afkomstig van zijn in het World Trade Center omgekomen vader, begint voor hem een wonderbaarlijke zoektocht door de vijf wijken van New York City. Tijdens deze reis ontmoet hij een bonte stoet van mensen die allemaal op hun eigen manier proberen te overleven. Uiteindelijk brengt de tocht hem terug naar de plek waar hij is begonnen, maar met de troost van de meest menselijke eigenschap: Liefde. Extremely Loud & Incredibly Close is geregisseerd door OscarĀ® genomineerde Stephen Daldry (The Reader, The Hours) en gebaseerd op de roman van Jonathan Safran Foer. De hoofdrollen in de film worden onder andere vertolkt door OscarĀ® winnaars Tom Hanks (Forrest Gump, Philadelphia) en Sandra Bullock (The Blind Side).

De film Extremely loud and incredibly close krijgt een 6.5, de film gaat uit als een nachtkaars. Vincent geeft een 7.5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *