Sneak Preview: Abduction

Wanneer de populaire student Nathan Harper (Taylor Lautner) een foto uit zijn jeugd terugvindt op een website met vermiste personen, belandt hij in een levensgevaarlijke situatie. Vastbesloten gaat Nathan op zoek naar zijn echte identiteit, maar vlak na een confrontatie met de vrouw die zich al jaren voordoet als zijn moeder, wordt hun huis belaagd door gewapende mannen en slaat hij op de vlucht. Samen met zijn beeldschone vriendin Karen wil hij, koste wat het kost, de waarheid over zijn leven bovenhalen. Nathan voelde zich altijd al een beetje anders, maar het idee dat hij geadopteerd zou zijn, vond hij een rare gedachte. Wanneer zijn studiegenootje Karen voor een project op een website over vermiste kinderen belandt, stuit zij op een kinderfoto van een jongetje die verdacht veel op Nathan lijkt. Nathan herkent het shirt dat het lachende kereltje draagt en is volkomen van slag. Eén simpele foto gooit zijn leven overhoop. Wat volgt is een spannende zoektocht van Nathan en Karen, terwijl ze worden achtervolgd door de geheime dienst. Ze durven niemand meer te vertrouwen, maar samen ontrafelen ze de ingewikkelde puzzel over de grootste leugen in zijn leven.

De film Abduction krijgt een 4; het verhaal is deugt van geen kanten, alles gaat volgens toeval. Vincent geeft een 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *