Sneak Preview: Cars 2

In Cars 2 steken super raceauto Bliksem McQueen en zijn beste vriend Takel de Grote Oceaan over om te gaan racen tijdens de allereerste Grand Prix in de wereld. De race moet bepalen wie de snelste raceauto ter wereld is. Wanneer Takel in een internationaal spionnenavontuur verzeild raakt, blijkt de weg naar succes boordevol valkuilen, omleidingen en hilarische verrassingen te zitten. Takel bevindt zich met het ene wiel in de belangrijke race van Bliksem McQueen en met het andere wiel in een super geheime spionagemissie. Hij komt in een explosieve achtervolging terecht wat hem dwars door de straten van Japan en Europa leidt. Naast de bliksemsnelle actie is er in Cars 2 een kleurrijke nieuwe auto-cast toegevoegd bestaande uit onder andere geheime agenten, gevaarlijke boeven en internationale raceconcurrenten. John Lasseter keert terug in de bestuurdersstoel en regisseert het nieuwe vervolg op Cars (Winnaar Golden GlobeĀ® in 2006). Cars 2 wordt mede geregisseerd door Brad Lewis (producent van de OscarĀ® winnende film Ratatouille) en ook visuele effecten expert Denise Ream (co-producent Up; eind-producent visuele effecten Star Wars:Episode III-Reveng of the Sith) werkt mee aan de totstandkoming van deze nieuwe animatiefilm.

De film Cars 2 is een knap gemaakte 3D animatiefilm, maar het verhaal en de humor is niet leuk genoeg. Een vijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *