Sneak Preview: Unknown

Dr. Martin Harris (Liam Neeson) ontwaakt na een auto-ongeluk in Berlijn en komt tot de ontdekking dat zijn vrouw (January Jones) hem niet meer herkent en een andere man (Aidan Quinn) zijn identiteit heeft aangenomen. Als de ongelovige autoriteiten zijn verhaal in de wind slaan en Martin achtervolgd wordt door huurmoordenaars, slaat hij uitgeput en alleen op de vlucht. Martin staat er geheel alleen voor in een vreemd land, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek (Diane Kruger). Hij stort zich halsoverkop in een dodelijk mysterie dat hem laat twijfelen aan zichzelf en zijn identiteit, maar ook aan hoever hij wil gaan om achter de waarheid te komen.

De film Unknown krijgt van mij een 7.5 – leuk, spannend, maar erg onwaarschijnlijk. Vincent geeft een 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *