Sneak Preview: Never Let Me Go

Never Let Me Go is een bewerking van de alom geprezen bestseller van Kazuo Ishiguro (The Remains of the Day) en is een opmerkelijk verhaal over liefde, verlies en geheimen.

Regisseur Mark Romanek (One Hour Photo) en schrijver Alex Garland (28 Days Later, Sunshine) presenteren nu Ishiguro?s aangrijpende en emotionele verhaal op het witte doek. Hartsvrienden Kathy (Carey Mulligan: An Education, Wall Street: Money Never Sleeps), Tommy (Andrew Garfield: Boy A, The Imaginarium of Dr Parnassus, Spiderman) en Ruth (Keira Knightley: Pride & Prejudice, Atonement) brengen hun jeugd door in Hailsham, een ogenschijnlijk idyllische Engelse kostschool waar ze het duistere en vreselijke geheim over hun toekomst ontdekken.

Wanneer ze de beschermde omgeving van de school achter zich laten, worden ze niet alleen geconfronteerd met diepe gevoelens van liefde, jaloezie en verraad, maar ook met hun daadwerkelijke en onverbiddelijke lot.

De film Never Let Me Go krijgt een zeven. Beetje traag maar mooi gefilmd en een verhaal dat je aan het denken zet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>