Sneak Preview: The Social Network

Op een herfstavond in 2003 zit Mark Zuckerberg, Harvard student en computerprogrammeringsgenie, achter zijn computer te werken aan een nieuw idee. Wat begint in in zijn studentenkamer, wordt al snel een wereldwijd sociaal netwerk en een revolutie in communicatie. Nog geen zes jaar en 500 miljoen vrienden later is Mark Zuckerberg de jongste miljardair in de geschiedenis…maar voor deze ondernemer, heeft succes zowel persoonlijke als juridische complicaties. Regisseur David Fincher en scenarioschrijver Aaron Sorkin brengen naar het witte doek The Social Network, een film die bewijst dat je geen 500 miljoen vrienden krijgt zonder een paar vijanden te maken. De film is gebaseerd op het boek “Facebook” van Ben Mezrich.

Een zeven en een half voor ‘The Social Network’. Het wordt tijd dat ik iets dergelijks verzin, maak en rijk van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *