Sneak Preview: The New Daughter

John James (Kevin Costner) is schrijver en een alleenstaande vader met twee dochters. Zijn vrouw is bij hem weg. Hij verhuist met zijn twee kinderen naar een afgelegen huisje in South Carolina om een nieuw begin te maken. Nabij het huis ligt een oude Indianenbegraafplaats, die zijn puberende dochter Louisa (Ivana Baquero) maar wat interessant vindt. Op een avond komt ze onder de modder thuis, maar wil met niemand praten over wat ze heeft meegemaakt. Niet lang daarna gebeuren er allerlei vreemde dingen in en om het huis: onverklaarbare geluiden op het dak en in het bos, de kat die ineens verdwenen is, en Louisa die slaapwandelt met een vreemde strooien pop. Zoon Sam is als de dood voor zijn zus, die hij niet meer herkent. John weet zeker dat de Indianenbegraafplaats er iets mee te maken heeft, maar is verder machteloos. Hij gaat op zoek naar de vorige bewoners. Een vermiste babysitter lijkt hem in de goede richting te leiden.

De film The New Daughter krijgt een zes; geen sterk of verrassend einde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *