Sneak Preview: Twelve

Thriller over een jonge drugdealer wiens welvarende leven verandert wanneer zijn neef wordt vermoord en zijn beste vriend hoofdverdachte is

Het verhaal speelt zich af in de kringen van de hippe, rijke jongeren in New York. White Mike is een jonge wannabe drugsdealer die stopt met zijn privĂ©-school in de Upper East Side van New York en zich volledig stort op zijn handeltje. Hij rookt en drinkt niet, maar bezoekt alleen de feestjes van hippe en rijke jongeren om zijn nieuwe drug ‘twelve’ te verkopen. Als zijn neef Charlie in East Harlem wordt vermoord en zijn beste vriend wordt opgepakt als de dader, komt Mike in de problemen.

De film Twelve krijgt van mij een vijf; rommelig en een voice-over is toch een teken van onvermogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *