Sneak Preview: Shocking Blue

Marc de Cloe (‘Het Leven uit een Dag’) vertelt het ontroerende verhaal van een bijzondere vriendschap van de drie mannen Chris, Jacques en Thomas dat zich afspeelt in het kleurrijke Noord-Hollandse landschap met zijn uitgestrekte bollenvelden. Qua karakter verschillende ze enorm van elkaar. Jacques is de versierder van de drie en droomt over een spannende toekomst. Thomas, die op de landbouwschool zit en van tulpen houdt, vindt hem maar een wijsneus. Chris klust het liefst de hele dag aan brommers. Samen hebben ze een gedeelde passie: voetbalclub AZ. De vriendschap krijgt een flinke knauw als, op een mooie lentedag in april, één van de drie iets overkomt. Thomas draagt een gruwelijk schuldgevoel met zich mee en zoekt zijn troost bij zijn grote liefde Manou, die iets te verbergen heeft.

De film Shocking Blue krijgt toch nog een zeven, leuk verhaal uiteindelijk en zeker mooi gefilmd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *