Sneak Preview: The Sorcerer’s Apprentice

Balthazar Blake (Nicolas Cage) is een tovenaarsmeester die in het hedendaagse Manhattan woont. Zijn oog valt op Dave Stutler (Jay Baruchel), waar hij grote potentie als toekomstige tovenaar in ziet. Blake neemt de jongen onder zijn hoede en leert hem alle facetten van de magie onder de knie te krijgen.

De twee moeten hun krachten bundelen om de stad te behoeden tegen de duistere magiër Maxim Horvath (Alfred Molina), die op het punt staat duisteren krachten los te laten op Manhattan. In een race tegen de klok probeert Dave zijn opleiding te voltooien, de stad te redden en ook nog eens het hart van het meisje van zijn dromen te veroveren.

‘The Sorcerer’s Apprentice’ is de derde samenwerking tussen Nicolas Cage en regisseur Jon Turteltaub. Het duo maakte eerder de twee succesvolle ‘National Treasure’-films. Jay Baruchel was eerder te zien in ‘Knocked Up’, ‘Tropic Thunder’ en ‘She’s Out of My League’.

De film The Sorcerer’s Apprentice krijgt een zes en een half; en iets te standaard tovenaarsverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *