Tiësto in de Heineken Music Hall

Ik kan het niet laten – als Tiësto in de buurt is dan wil ik naar een concert van hem. Meestal zit ‘ie tegenwoordig in het buitenland, maar hij was nu weer even in Nederland en gaf een dj-set in de Heineken Music Hall.

Een klein jaar geleden heb ik hem nog gezien in de TT-hallen in Assen – en dat viel niet mee. Hij speelde gewoon niet de muziek die ik leuk vond; nou maar hopen dat het vannacht beter gaat.
En dat was zo, al gelijk bij de eerste platen had ik het gevoel ‘dit gaat goed!’. En dat heeft hij zo’n 5 uur volgehouden, de volledige set dus. Er zat weer een klein uurtje oude hits bij, altijd leuk, maar de nieuwere muziek die hij draaide vond ik eigenlijk leuker.
Ik was er met Scilla; we zijn op de tribunes geweest en hebben vrijwel vooraan bij het hek gestaan – lekker dichtbij dus en  kon Scilla met haar lengte ook eens wat van Tiësto zien in plaats van ruggen van andere bezoekers. Het geluid zo dichtbij was wel erg loeihard – ik was blij dat ik mijn oordopjes weer bij me had. Op de tribune klonk het eigenlijk veel beter, zelfs zonder oordopjes.

Op het programma staat ooit nog een keer Tiësto zien in een club in Ibiza – wie weet volgend jaar een keer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *