Sneak Preview: Letters to Juliet

ESophie (Amanda Seyfried) en haar vriend (Gael García Bernal) gaan op vakantie in Verona in Italië. Deze stad is natuurlijk vooral beroemd omdat William Shakespeare’s ‘Romeo and Juliet’ zich hier afspeelt.

Sophie raakt onder de indruk van de romantische sfeer in de Italiaanse stad en besluit zich aan te sluiten bij een groep vrijwilligers. De vrijwilligers schrijven terug op onbeantwoorde liefdesbrieven die zijn achtergelaten. Mensen die geraakt zijn door de pijlen van Cupido kunnen een liefdesbrief achterlaten bij een muur, waarop de ‘secretaresses van Julia’ deze zal beantwoorden.

Sophie kiest op goed geluk een brief uit en wordt geraakt door de inhoud. Ze beantwoordt de brief van ene Claire (Vanessa Redgrave), die in 1957 werd achtergelaten. Claire keert hierop terug naar Italië om samen met Sophie op zoek te gaan naar de verloren liefde die ze in haar brief beschreef. Tijdens hun gezamenlijke zoektocht leren de beide dames wat ware liefde is.

Letters to Juliet is echt geen film voor mij, een vijf voor de mooie Italiaanse plaatjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *