Op stap met de Sony 70-200mm lens

Ik heb het gedaan – weer een lens voor mijn Sony fototoestel gekocht. Dit moet voorlopig wel de laatste zijn, het begint uit de hand te lopen.
De lens die ik nu gekocht heb is de Sony 70-200G F2.8 lens. Dat wil zoveel zeggen als: flink inzoomen en over het hele zoombereik erg lichtsterk.

Het is vandaag een prachtige zonnige dag; er mag niet gevlogen worden vanwege aswolken hoog in de lucht, dus een goede reden om de fiets te pakken, fototoestel om de nek, en op pad te gaan. Vorig jaar zijn Vincent en ik een keer naar Breukelerveen gefietst, en mijn plan was dat proberen terug te vinden. Dat liep hopeloos mis, maar dat geeft niet, ik heb gewoon een andere route gepakt.

Onderweg heb ik bijna driehonderd foto’s gemaakt; een selectie daarvan staat online. Klik op onderstaande link om de rest van dit bericht met de foto’s te zien.

Dit zijn de foto’s. Je kunt ze ook bekijken op mijn foto site.

Dit was de gefietste route (klik op het kaartje voor een interactieve versie):

Een gedachte over “Op stap met de Sony 70-200mm lens

  1. aart

    heyyy sietse, leuke foto’s joh, van alles wat, was mooi weer he!?grts.Aart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *