Sneak Preview: Remember Me

Tyler (Robert Pattinson) is een driftige twintiger uit New York, die een turbulent leven leidt. Hij belandt regelmatig in vechtpartijen en lijkt er een hobby van te maken zich aldoor onvolwassen te gedragen. Ook heeft hij heeft door toedoen van een familietragedie een zeer slechte band heeft met zijn vader.

Maar dan komt Tyler door stom toeval in contact met de mooie Ally (Emilie de Ravin). Hij is eigenlijk helemaal niet op zoek naar een vriendin, maar desalniettemin wordt hij tot over z’n oren verliefd op haar. Tyler merkt dat zijn leven ineens zinvol lijkt als hij bij zijn Ally is en zijn gedrag slaat 180 graden om. Naarmate hun romance vordert, worden er meer geheimen onthuld en lijken de omstandigheden waarin Tyler en Ally elkaar ontmoet hebben, hen uit elkaar te drijven. Tyler moet goed bij zichzelf te rade gaan over zijn gevoelens voor Ally en komt tot de conclusie dat liefde het soms waard is om voor te vechten.

‘Remember Me’ is de eerste niet aan Twilight-gerelateerde film waarin Robert Pattinson te zien is sinds hij wereldwijd doorbrak met zijn rol als Twilight-vampier Edward. In de bijrollen duiken onder meer Pierce Brosnan, Chris Cooper en Lena Olin op.

De film Remember Me begint nogal traag; zes en een half.