Sneak Preview: Chloe

Het lijkt Catherine (Julianne Moore) voor de wind te gaan in het leven: zij heeft een succesvolle carrière als arts en is daarnaast getrouwd met de charmante professor David (Liam Neeson). Dit goede huwelijk is echter schijn, want Catherine is er zo goed als zeker van dat David haar bedriegt. Dus komt Catherine met een wel heel vreemde list om daar achter te komen: zij huurt een verrukkelijk mooie jonge escort genaamd Chloe (Amanda Seyfried) in om haar man te verleiden. Mocht David ook maar de geringste aanleg voor een midlife crisis hebben, dan kan Chloe hem zeker overhalen een affaire met haar te beginnen.

Catherine verlangt van Chloe dat zij haar precies op de hoogte houdt van alles wat zij met David uitspookt. En dat doet Chloe, tot in detail. Al deze spannende verhalen brengen Catherine echter in verwarring. Aan de ene kant lijkt Catherine hierdoor haar eigen sensualiteit opnieuw te willen ontdekken, aan de andere kant lijken Chloe’s bekentenissen desastreuze gevolgen te hebben voor Catherine’s huwelijk met David…

‘Chloe’ is een Amerikaanse remake van de Franse film ‘Nathalie’ uit 2003. Het verhaal is grotendeels hetzelfde alleen Chloe is wel iets minder stout dan Nathalie, omdat wordt gedacht dat het Amerikaanse publiek minder kan verdragen dan de Franse bioscoopbezoekers.

Chloe is een leuke film, zeven en een half.