Sneak Preview: Il Y A Longtemps Que Je T’aime

Vanaf het moment dat Juliette wegens moord de gevangenis in moet, verbreken haar ouders alle contact tussen haar en haar kleine zusje Léa, met wie ze vroeger heel close was. Wanneer Juliette na 15 jaar vrijkomt besluit Léa, die inmiddels getrouwd is en twee kinderen heeft, haar in huis op te nemen.Léa’s man is niet erg enthousiast over het feit dat er een ex-gedetineerde in zijn huis komt wonen wat spanningen in het gezin veroorzaakt. Léa doet echter wel haar uiterste best om de fragiele verhoudingen te herstellen en Juliette te betrekken in haar dagelijks leven. Het blijkt niet zo eenvoudig alle voorbijgaande jaren van afwezigheid en vooroordelen zomaar te overbruggen en bespreekbaar te maken, waardoor echte toenadering tussen de zussen moeilijk is. De kinderen van Léa ontwikkelen echter wonderbaarlijk snel een goede band met de kille Juliette.Deze klimt langzaamaan weer op uit het dal maar blijft worstelen met de vraag hoe ze haar pijnlijke verleden voorgoed van zich af kan schudde

Il Y A Longtemps Que Je T’aime is niet echt voor mij…