Sneak Preview: The Bourne Ultimatum

Yesss. De film The Bourne Ultimatum zag ik al weken in de aankomende premieres staan, en ik hoopte dat hij een keer in de sneak zou komen. De premiere is nu heel dichtbij, en ik verwachtte hem niet meer.

De film is een vervolg op The Bourne Identity en The Bourne Supremacy die ik ook al eens gezien heb; het is een heerlijke aktiefilm al moet je hier en daar wel wat heel erg onwaarschijnlijke scenes door. Dan merk je ook weer dat je veel studentenpubliek hebben, die schieten bij dat soort scenes altijd in de lach.

Het enige echte minpuntje vond ik de manier van filmen; het lijkt wel of de cameraman dronken is, de beelden bewegen continu. Dat was afgelopen zaterdag bij de film Summer Palace ook al zo, ik hoop niet dat die trend de komende tijd doorzet.

Desondanks: kijken!