Film: Spiderman 3

Ik wist niet dat in de bioscoop bij de ArenA een Imax theater zat; Raymond wist dat en maakte me erop attend.

Dus heb ik bioscoopmaatje-van-vroeger Harry gevraagd of hij zin had om mee te gaan naar Spiderman 3 op het wel zeer grote doek in Imax theater.

De zaal waarin de voorstelling wordt gehouden is behoorlijk groot, het scherm is gigantisch, net als de geluidsinstallatie: 12000 Watt! Het beeld is zeer scherp, je kunt alle oneffenheden op de huid van de acteurs genadeloos zien.
De film zelf heeft een uiterst dun verhaaltje; maar dat wordt goed gemaakt door de vele akties en uitstekende animaties van bijvoorbeeld de Zandman. En natuurlijk dragen het grote beeld en het uitstekende geluid bij aan het kijk- en luistergenot.

Over enige tijd komt de nieuwe Harry Potter in dit Imax theater – daar ga ik zeker naar toe!