Pieterpad: Millingen aan de Rijn – Groesbeek

Tot nu toe lopen we altijd minimaal 2 etappes achter elkaar van het Pieterpad, maar dit keer niet. Het is prachtig weer, rond te 10 graden, en we kunnen zaterdag en zondag op stap; net te kort voor 2 etappes, dus we doen een andere aanpak: eerst zaterdagmiddag een Ingress banner lopen in Nijmegen, tegen het eind van de middag naar Millingen aan de Rijn waar we een nacht slapen, en dan op zondag de etappe Millingen aan de Rijn naar Groesbeek lopen.

De overnachting is en Bed & Breakfast Millingen aan de Rijn, lekker dicht bij de route, en om twintig over tien op zondag zijn we klaar voor vertrek. De route loopt eerst een stuk langs de grens, en daarna door het dorpje Leuth waar we wat eten in de locale snackbar. Dan gaan we de grens over en komen we door het Duitse dorpje Zyfflich.
Tot nu toe was het een fijne, vlakke, etappe, maar nadat we weer de grens over gaan naar Nederland komen we plotseling in een heuvelig bosrijk gebied, en dat blijft zo tot we in Groesbeek zijn.
Om tien over vier komen we aan en zit de tocht erop.

De etappe van vandaag (nummer 17 van de 26): Millingen aan de Rijn – Groesbeek, afstand 20 km.Millingen aan de Rijn – Groesbeek

k7fRcTB

53ZzDmx

Pn2gXbq

L2RQJpj

Rx96xPD

ZsSqgcZ

b9xdh4d

vs7LVkL

R3MrzMX

hPpfD2h

sc6vSk3

D79BmJv

Rv3DQjs

b3dnbMS

9pJd853

8sbNQTR

rMg4hTZ

PjBJgn5

64Jvb8K